Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies een kleur kerstbal:

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Gepersonaliseerde kerstballen bestellen

Laat jouw kerstballen opvallen tussen de standaard kerstdecoratie. Gepersonaliseerde kerstballen zijn niet alleen leuk om zelf te gebruiken in je kerstdecor, ze zijn ook leuk om weg te geven! Bedruk ze met een kleine familiefoto, een mooie kerstwens of jouw bedrijfslogo. Zo worden het leuke (relatie)geschenken en maken ze bijvoorbeeld jouw kerstpakketten helemaal af.

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Voordelig kerstballen laten maken

Je bepaalt bij Flyerzone helemaal zelf wat wij op jouw kerstballen drukken! Je hoeft je geen zorgen te maken dat de kerstballen kapot gaan, want deze zijn gemaakt van sterk kunststof. Ze hebben een diameter van 80 mm. Onze kerstballen zijn verkrijgbaar in de kleur zilver. De kerstballen zijn voorzien van een gouden kroontje. Het bedrukbare gebied van de kerstbal heeft een diameter van 35 mm.

Eigen kerstbal ontwerpen

De kerstballen worden aan 1 zijde full colour bedrukt. De bedrukking komt altijd op een witte ondergrond. Zo weet je zeker dat de kleuren uit jouw ontwerp goed naar voren komen! En een ander bijkomend voordeel: op deze manier worden ook de witte delen uit het ontwerp zichtbaar. Je levert jouw kant-en-klare design snel aan via onze uploadtool. Wil je zeker weten dat jouw ontwerp voldoet aan onze aanleverspecificaties? Je kunt dan onze werktekening en template gebruiken. Heb je nog geen ontwerp gemaakt? Je vindt tijdens het bestelproces onze ontwerptool. In de ontwerptool maak je gemakkelijk het ontwerp voor jouw kerstballen!


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.