Kies een accessoire:

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Blind ophangsysteem bestellen

Of jouw foto nou op dibond, forex of plexiglas geprint is, met ons blind ophangframe hangt jouw foto binnen no time onzichtbaar aan de wand! Het frame kan eenvoudig aan de achterzijde van het gewenste plaatmateriaal bevestigd worden door middel van sterk dubbelzijdig tape. Samen met koppelstukken kan jij eenvoudig het frame in elkaar zetten, natuurlijk leveren wij ook een duidelijke instructie mee!

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Blind ophangsysteem op maat

Het frame zullen wij voor jou op maat maken, dus wat jij besteld is het formaat frame wat jij zal ontvangen. Hou er daarom rekening mee dat het frame aan alle zijden 10 centimeter kleiner is dan het paneel waar jij het frame voor gaat gebruiken. Dus wanneer jouw paneel 100 x 100 centimeter is, dan zal het frame 80 x 80 centimeter moeten zijn en bestel jij dus een frame op 80 x 80 centimeter. Op deze manier zal het frame niet te zien zijn aan de voorkant, dus zal het onzichtbaar worden opgehangen.


los blind ophangsyteem bestellen

Foto’s blind ophangen

Omdat het aluminium frame een dikte heeft van 8 mm, zal het niet strak tegen de muur hangen. Het ophangframe zal op de achterzijde bevestigd worden, daardoor zal de plaat een zwevend effect krijgen. Het ophangframe is namelijk niet te zien aan de voorzijde.

Wanneer je het frame gebruikt op bestaand plaatmateriaal is het handig om te testen of het materiaal lichtdoorlatend is. Niet lichtdoorlatend plaatmateriaal is hier namelijk het best geschikt voor. Komt er wel licht door? Dan is er kans dat het frame in het eindresultaat te zien is. Bestel je plaatmateriaal bij ons in combinatie met een blind ophangsysteem? Dan weet je zeker dat het frame niet zichtbaar zal zijn.

Blind ophangsysteem

Een blind ophangsysteem zal geleverd worden met hoekstukken, een schoonmaakdoekje en een duidelijke instructie. Omdat wij het sterk dubbelzijdig tape al hebben geplakt aan de frame onderdelen, hoef jij alleen nog de hoekstukken te bevestigen. Natuurlijk is alles terug te vinden op de bijgeleverde instructie.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.