Kies het soort spanframe:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies een buis dikte:

Hier kan er gekozen worden voor de het soort buis. Op dit moment hebben we alleen 42 mm dikke buizen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkoop spanframes bestellen

Een spanframe gebruik je om je spandoek eenvoudig en strak op te hangen. Spandoek aan de gevel van je pand hangen? Of wil je juist een spandoek gebruiken op een beurs? Er zijn verschillende spanframes die je kunt bestellen. Voor iedere toepassing is wel een geschikt exemplaar te vinden. En dat helemaal voor jou op maat gemaakt.

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Het formaat dat je besteld, is het formaat van de binnenzijde van het frame. Heb je een bestaand spandoek dat je in het frame wilt hangen, houdt dan rekening met 10 centimeter tussenruimte aan iedere zijde tussen het frame en het spandoek. Stel: je hebt een spandoek van 100 x 100 centimeter, dan bestel je dus een frame met het formaat 120 x 120 centimeter.

Bij Flyerzone heb je keuze uit drie verschillende frames, waardoor er altijd wel een keuze is voor jouw toepassing.

Hangend frame

Dit is het meest bestelde frame bij Flyerzone. Perfect om je spandoek stevig en strak tegen een muur of gevel te bevestigen.

Vrijstaand frame

Geen mogelijkheid om een frame op te hangen? Dan is een vrijstaand frame een goede optie. Dit frame wordt ook veel gebruikt als beurswand en is eenvoudig te monteren en te demonteren.

Verankerd buitenframe

Aandacht trekken langs een drukke weg? Dan is een verankerd buitenframe echt wat voor jou. Het spandoek komt op een hoogte van 1,50 meter, waardoor deze ook van grotere afstanden zichtbaar is.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.