Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkoop muismatten bedrukken

Een muismat met foto of logo bestellen? Bij Flyerzone kan het! Het materiaal van onze muismatten is statisch, heeft een anti-slip laminaat aan de voorkant én plakt goed aan gladde ondergronden. Je kan bij ons uit 6 formaten kiezen of een eigen formaat of contour bestellen. Gaaf!

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Muismatten inzetten

Een muismat is ontzettend handig voor het optimaal werken met de muis. Muismatten worden dan ook vaak ingezet bij computerwerkplekken en bedrukken we regelmatig met huisstijlen. Uiteraard is een muismat ook erg geschikt als cadeau door deze te bedrukken met een mooie foto.

Handige muismat

Je ontvangt de muismat met aan de achterzijde een transparante folie. Onder deze folie zit een laagje waarmee de mat zich hecht aan gladde ondergronden als bureaus. Zo blijft je muismat altijd op dezelfde plek liggen. Handig! Wil je de muismat verplaatsen? Je trekt ‘m makkelijk los en plaatst deze zo op een nieuw oppervlak.

Let op: onze muismatten bevatten geen schuimonderlaag.

Muismat bevestigen

Maak voor het bevestigen van de muismat de ondergrond schoon met een pluisvrije, droge doek. Verwijder vervolgens de folie van de sticker en plak deze op de ondergrond. Ligt de bedrukte muismat niet meteen goed? Je verwijdert de mat eenvoudig van de ondergrond en plaatst deze makkelijk vele keren opnieuw. Chill!


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.