Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Ongevouwen nieuwjaarskaarten bestellen

Onze nieuwjaarskaarten drukken wij op de modernste drukpersen. Zo weet je zeker dat je kwaliteit in huis haalt! Voor onze nieuwjaarskaarten gebruiken wij stevige en luxe papiersoorten. Deze zijn daarnaast ook in ieder geval goed beschrijfbaar aan de achterzijde, zodat je hier een handgeschreven boodschap op kwijt kunt. Zo kun je een nieuwjaarskaart nog specialer maken! Voor elk formaat kun je bijpassende enveloppen bestellen. Zo hoef jij de kaartjes alleen nog maar in te steken en een postzegel te plakken.

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Goedkoop ongevouwen nieuwjaarskaarten drukken

De nieuwjaarskaarten van Flyerzone bestel je snel en eenvoudig. De kaarten worden gedrukt op prachtige papiersoorten. Deze papiersoorten zijn stevig en kunnen goed beschreven worden. Op deze manier kun je altijd met een handgeschreven tekst of handtekening altijd iets extra’s doen! Witte , groene of rode enveloppen zijn makkelijk bij te bestellen. De groene en rode enveloppen zijn uitsluitend voor A6- en A5-formaat kaarten te bestellen.

Ongevouwen nieuwjaarskaarten ontwerpen en maken

Met het versturen van nieuwjaarskaarten wil je natuurlijk een ontwerp dat bij jouw wensen aansluit. Daarom bestel je bij Flyerzone nieuwjaarskaarten met een eigen ontwerp. Heb je jouw ontwerp al gereed? Dan kun je deze bij ons aanleveren via onze upload tool.

Heb je nog geen ontwerp, maar wil je toch aan de slag? Maak dan gebruik van onze gratis online ontwerp tool! Hiermee kun je gemakkelijk aan de slag om een ontwerp geheel naar eigen wens vorm te geven. Voeg teksten toe met ruime keuze uit verschillende lettertypes of ga aan de slag met achtergrond kleuren en vormen. Natuurlijk kun je ook bijvoorbeeld een familiefoto toevoegen, zodat je kaart extra persoonlijk wordt!
Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.