Banner voor buiten

Een banner voor buiten is één van de populairste producten binnen het outdoor drukwerk. Doordat je zelf eenvoudig kiest voor een eigen formaat, weet je altijd zeker dat het spandoek voor buiten bij jou past. En kies je voor een spandoek met spanframe? Dan weet je zeker dat je het spandoek op een stevige en professionele manier ophangt! Of het nu zakelijk is, of als spandoek voor een oom die 50 wordt: met een banner voor buiten kun je alle kanten op!

Ook verkrijgbaar als hekwerk spandoek. Deze banners hebben al precies het formaat van een bouwhek of een dranghek. Dat past dus altijd.

Reclamebord buiten

Voor het drukken van een reclamebord voor buiten, zijn er verschillende opties. Het sterkste materiaal is het trespa. Maar ook materialen als forex en dibond kun je zonder problemen buiten hangen. Je kunt zelfs kiezen voor kant-en-klare sportveld borden. Jij hoeft alleen nog maar voor een bedrukking te zorgen. Handig toch?

Met gevelborden of naambordjes kleed je eenvoudig een gebouw of huis aan. Wil je juist een (bouw)project belichten? Met de bouwborden communiceer je het project groots. Mensen moet hun best doen om het bord níet te zien.

Tuindecoratie schutting

Naast drukwerk voor promotie, kun je bij ons ook terecht voor tuindecoratie voor jouw schutting of muur. Heb je nog een mooie vakantiefoto? Of is er een foto van iemand die een mooi plekje in de tuin verdient? Met een tuincirkel of een tuincanvas tover je je eigen tuin of balkon in een handomdraai om naar tuincanvas persoonlijke tuin. Niet alleen leuk voor jezelf, maar ook leuk om cadeau te doen.