Kies een model beursbalie:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het plaatmateriaal:

Kies het soort plaatmateriaal dat u wilt gebruiken.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkoop re-board presentatiedesks bestellen

Wil je een onvergetelijke indruk achterlaten op de beurs? Maak jouw stand uniek door je klanten te ontvangen aan jouw eigen re-board presentatiedesk! Wij drukken jouw uiting full colour op de desk. Ben je ook op zoek naar een achterwand voor je stand, kijk ook eens bij onze presentatiewanden.

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Alles op een rijtje

Deze unieke re-board presentatiedesks sturen wij als 6 losse platen naar je toe. De platen zijn eenvoudig in elkaar te zetten, zodat binnen no-time staat jouw desk klaar staat om de aandacht van jouw prospects te trekken! De desk is 90 cm hoog, 80 cm breed en 60 cm diep en weegt samen ongeveer 6 kg. De achterzijde van de desk is voorzien van een uitsnede, wat ideaal is voor bijvoorbeeld het opbergen van je voorraad promotiemateriaal en/of giveaways.

Full colour bedrukking

Voor het mooiste resultaat drukken wij met één van onze Arizona printers jouw ontwerp direct op de re-boardplaat. Wij bedrukken de presentatiedesk enkelzijdig, wat betekent dat het ontwerp alleen zichtbaar is aan de buitenzijde van de desk. Wil je graag een re-boarddesk zonder opdruk? Kies dan tijdens het bestelproces voor 'geen bedrukking'.

Re-board 16 mm

Materiaal

Het re-boardmateriaal dat wij gebruiken voor het produceren van de presentatiedesks bestaat uit een honingraatkern die voorzien is van een papieren buitenlaag. Het materiaal is 16 mm dik wat de desk extra stevig maakt. Opvallen maar!


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.