Kies een soort tas:

Kies een kleur:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Snel en gemakkelijk jouw bedrukte rugzak bestellen

Bedrukte rugzakken zijn ideale om in te zetten als bijvoorbeeld promotiemiddel. Het is een originele en zeer effectieve manier om je naamsbekendheid te vergroten en zichtbaarder te worden. Of je nou rugzakken laat bedrukken om uit te delen tijdens een beurs of evenement, uit te delen als relatiegeschenk of juist of juist voor jezelf, bij Flyerzone kan het allemaal. Er geldt namelijk geen minimale oplage, waardoor je al vanaf 1 stuks kunt bestellen!

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Stevige katoenen rugtas

Het materiaal waar de tas van gemaakt is, is 100 gr/m katoen. Dit is een stevig katoensoort, wat zorgt voor een goede en degelijk tas. Ideaal voor alledaags gebruik voor naar school, werk of bijvoorbeeld de sportschool. Je sluit de rugtas eenvoudig af door aan beide rughengels te trekken. Makkelijker gaat het niet worden! Met de afmeting van 33 x 44 cm heb je ruimte genoeg om je spullen op te bergen. De bedrukking komt op één zijde van de tas. Hierbij is het bedrukbare gebied 25 x 30 cm. Binnen dit gebied bepaal je helemaal zelf wat er gedrukt wordt. Dit kan een logo of tekst zijn, maar bijvoorbeeld ook een mooie foto.

Kies uit verschillende mooie kleuren

Om de rugzak nog persoonlijker te maken, heb je een ruime keuze uit verschillende kleuren. Samen met de bedrukking laat je zo gemakkelijk de rugzak bedrukken die bij jou past. Je hebt keuze uit de kleuren wit, navy blue, zwart, oranje, rood, groen en blauw. Voor welke kleur ga jij?

Ontwerp aanleveren voor het bedrukken van de rugzak

Zoals je van Flyerzone gewend bent, lever je ook voor het bedrukken van een rugzak je eigen drukbestand aan. Hiervoor zijn twee manieren. Als eerste kun je een kant-en-klaar drukbestand uploaden bij je bestelling. Zo’n drukbestand kun je - aan de hand van de werktekening - opmaken in een ontwerpprogramma als InDesign of Illustrator. Ook als je nog geen kant-en-klaar drukbestand hebt kun je een rugzak bedrukken! Hiervoor maak je gebruik van onze gratis online ontwerptool. Hierin kun je zelf afbeeldingen, logo’s, teksten of foto’s toevoegen. Zo kan iedereen snel én eenvoudig een bedrukte rugtas bestellen.

Goed aangeleverd

aanleveren bestanden goed
  • Bestand is CMYK
  • Ontwerp is vrijstaand

Fout aangeleverd

aanleveren bestanden fout
  • Ontwerp is niet vrijstaand

Fout aangeleverd

aanleveren bestanden fout
  • Bestand is RGB i.p.v. CMYK

Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.