Kies een laptop sticker thema:

Kies een ontwerp laptop sticker:

Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Laptop sticker maken

Een ding dat vrijwel alle laptops gemeen hebben: ze zien er saai uit. Van al dit tinten grijs wordt niemand vrolijk. De laptop stickers van Flyerzone helpen jou om van een laptop jouw laptop te maken! Kies voor een mooi ontwerp dat bij jou past en selecteer het formaat van je laptop. Je hebt keuze uit ontzettend veel verschillende soorten ontwerpen. Van uitgestrekte natuurlandschappen tot populaire sporten. En van hippe patronen tot vlaggen. Keuze genoeg om een ontwerp te kiezen dat bij jou past!

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Plakken laptop sticker

Wanneer je de laptop sticker op je laptop wilt gaan plakken, is het belangrijk dat je laptop schoon en droog is. Als dat het geval is, kun je de sticker gaan plakken. Het plakken op een laptop met een bolling kan wat meer moeite kosten. Let wel op dat je de sticker niet in één keer in zijn geheel gaat plakken. De lucht kan er dan niet onderweg en zo ontstaan luchtbellen onder je sticker. Dat wil je voorkomen. Begin daarom bij 1 zijde van de sticker en plak zo steeds een stukje verder. De lucht duw je - eventueel met een rakel - eenvoudig onder de sticker weg. En strak eindresultaat gegarandeerd!

De formaten van de laptop stickers zijn algemene formaten. Omdat geen laptop exact hetzelfde formaat heeft, kan het zijn dat de sticker niet direct past. In dat geval kun je met een schaar of een scherp mesje de sticker bijsnijden/knippen om deze passend te maken.

Let op: de stickers zelf zijn niet goed rekbaar, dus ze zijn niet geschikt voor laptops met grote bollingen in de hoeken. Heeft jouw laptop deze grote bollingen? In dat geval kun je het beste de sticker kleiner bestellen of bij snijden. Wil je de laptop sticker na een tijdje vervangen of verwijderen? Haal de sticker voorzichtig en langzaam van de laptop af. Op deze manier voorkom je lijmresten die achterblijven.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.