Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies het aantal opdrukken:

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies lengte vlaggenlijn:

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Online vlaggenlijn bedrukken

Het leven is een feestje, maar je moet zelf de slingers ophangen. En dat is precies wat je met de persoonlijke vlaggenlijn van Flyerzone kunt doen. Je tovert een saaie gelegenheid in een handomdraai om tot een vrolijk feestje! Een kinderfeestje extra speciaal maken? Een vlaggenlijn printen en bedrukken met een eigen ontwerp zorgt ervoor dat het partijtje eigenlijk al niet meer stuk kan. Of wat dacht je van de borrel voor die ene collega die 10 jaar in dienst is van het bedrijf? Heb je direct iets waar je die ene legendarische foto van het bedrijfsfeest voor kunt gebruiken.

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Niet alleen voor feestjes of partijen, maar je kunt de vlaggenlijn ook prima zakelijk inzetten. Wat dacht je bijvoorbeeld van aankleding van je beursstand? Met het drukken van je logo op de vlaggetjes wordt de beursstand direct een stuk gezelliger!

Vlaggetjes met eigen ontwerp

Zoals je van Flyerzone gewend bent, bepaal je ook bij de vlaggetjes wat er gedrukt wordt. De slinger worden dubbelzijdig bedrukt. Je kunt kiezen voor telkens hetzelfde ontwerp. Maar voor de voor- en achterkant kun je ook een verschillend ontwerp aanleveren. De voorkanten van alle vlaggetjes zijn gelijk aan elkaar en de achterkanten zijn ook allemaal hetzelfde. Het materiaal van de vlaggetjes is scheur- en watervast. Kan dus tegen een stoot en is hierdoor ook prima vaker te gebruiken. Of hang de slinger in de kinderkamer of babykamer.

Zelf slinger maken

De vlaggenlijn maken we als losse onderdelen. Dus de vlaggetjes los en de lijn waaraan je de vlaggetjes bevestigt. In de vlaggetjes zelf zijn boorgaten aangebracht, waar je het touw eenvoudig doorheen haalt. Zo bepaal je zelf de indeling en hoeveel vlaggetjes je gebruikt. Je kunt kiezen uit een touw van 5 meter lang en 15 vlaggetjes of een touw van 10 meter lang en 30 vlaggetjes. De vlaggenlijn kun je het beste alleen binnen gebruiken.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.