Kies het soort wimpel:

Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkoop wimpel maken en kopen

Bij Flyerzone bestel je snel en eenvoudig wimpels met een bedrukking die jij wilt. Of het nu voor een verjaardag, een jubileum of een andere gelegenheid is: wij regelen het voor je! Op zoek naar iets groters? Wij drukken ook veel verschillende vlaggen! Naast de wimpels bestel je ook snel en eenvoudig al jouw andere vlaggen.

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Online wimpels bestellen

Jouw wimpel bedrukken we op het 110 grams vlaggenmateriaal. Je kunt de wimpel dus ook gewoon buiten hangen. Wil je lang van je wimpel genieten, haal deze dan naar binnen bij echt harde wind (harder dan windkracht 6). De wimpel wordt aan 1 kant bedrukt, maar zal door de 95% doordruk ook aan de achterzijde te zien zijn. Zo kijk je nooit tegen een saaie en onbedrukte kant aan.

Goedkoop wimpels bedrukken

De wimpel maken we volledig naar jouw wens. Dus met je eigen ontwerp. Op die manier bepaal je helemaal zelf hoe jouw wimpel er uit komt te zien. Leuk voor bijvoorbeeld een verjaardag of een collega die met pensioen gaat. Een trotse Groninger? Of wil je juist je Limburgse roots laten zien? Laat dan de provincievlag terugkomen in je ontwerp. Hoe leuk is dat?

Hoe gebruik je een wimpel gebruiken

Vroeger, toen een wimpel kopen nog voornamelijk gebeurde bij officiële gelegenheden, waren er richtlijnen voor het gebruik van een wimpel. Zo mag de wimpel niet voor zonsopkomst en na zonsondergang hangen. Maar dat geldt natuurlijk niet als jij een wimpel maakt voor een verjaardag, een bruiloft of een andere gelegenheid. In dat geval kun je je wimpel gebruiken waar en wanneer je zelf wilt.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.