Kies een model beurswand:

Met of zonder systeem:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies een bedrukking locatie:

Hier kan gekozen worden uit vele verschillende bedrukking locaties.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Zipper beurswand met eigen bedrukking

Onze zipper beurswanden zijn eenvoudig op te zetten door het eenvoudige frame en doek met rits. Je hebt hierbij keuze uit maar liefst 4 verschillende varianten en groottes. Op deze manier is er altijd een beurswand die perfect in jouw stand past. Creëer een extra ruimte door de curved op te zetten of juist een duidelijk achtergrond met het rechte model. Ondanks dat het doek enkelzijdig wordt bedrukt, is het frame aan twee kant bruikbaar. Dit komt doordat het doek over het frame gespannen wordt. Op deze manier zal de stand zelfs van de achterzijde alle aandacht trekken!

De voor- en achterzijde bestaan uit 1 deel, deze wordt verbonden door middel van een rits. De rits is nagenoeg niet zichtbaar. Dit zorgt voor minimalistisch design, waardoor de focus volledig op de bedrukking komt te liggen.

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Beurswand met rits

De zipper beurswand wordt geleverd in een handige draagtas, hiermee kun je eenvoudig het frame van verplaatsen. In de tas is het frame te vinden welke eenvoudig in elkaar te zetten is, een tweetal paar handschoenen en folie. De folie kun op de grond gebruiken tijdens het opzetten van de zipper beurswand. Op deze manier blijft het doek schoon.

Doek voor zipper beurswand bedrukken

Voor de zipper beurswand wordt een doek gebruikt dat gemaakt is van DecoTex GFS, dat bestaat uit 100% polyester. Dit is een hoogwaardige kwaliteit stof, dat naast erg stevig ook nog eens kleurvast is. Ideaal, want zo kun je het doek en het frame ook voor langere tijd gebruiken!

Heb je al een frame en wil je een nieuw doek bestellen? Dan kun je voor elk van de varianten een los doek bestellen. Dit doek zal dan perfect passen op het frame dat jij al in huis hebt. Let op: wij kunnen alleen garanderen dat de doeken met onze frames matchen. Of het ook past bij ander soort frames, dat kunnen wij niet garanderen.

Wil je het doek wassen? Dat kan! Wel op maximaal 30 graden in de wasmachine en drogen kan niet in de droger.

Modellen zipper beurswand

Voor het opzetten van de zipper beurswand raden wij tenminste twee personen aan. Dit heeft voornamelijk met het formaat te maken.

Gewicht systeem Breedte Hoogte Diepte Draagtas Werktekening

beurswand recht 200x230

Model 200 x 230 recht

5,3 kg 200 cm 230 cm 48 cm Werktekening

beurswand recht 300x230

Model 300 x 230 recht

6,1 kg 300 cm 230 cm 48 cm Werktekening

Model 400 x 230 recht

7,6 kg 400 cm 230 cm 48 cm Werktekening

Model 300 x 230 rond

4,8 kg 300 cm 230 cm 60 cm Werktekening

beurswand rond 400x230

Model 400 x 230 rond

6,5 kg 400 cm 230 cm 80 cm Werktekening

Zipper beurswand met ritssluiting

In no-time zet je de zipper beurswand op! Gezien de grootte, raden wij wel aan dit met minimaaal 2 personen te doen. Klik het frame in elkaar, span het doek er over en sluit de rits. En klaar ben je al!


Onderstel zipper beurswand

Dankzij de kunststof uiteinden van het aluminium frame staat de zipper beurswand stabiel. Wanneer je voor recht model kiest, dan worden er twee stevige voeten meegeleverd. Deze hebben een totale lengte van 48 cm en een breedte van 8 cm. Zo staat ook deze variant altijd stevig en stabiel!


Zipper beurswandsysteem

Het frame ontvang je als losse onderdelen. Door de onderdelen met dezelfde nummers met elkaar te verbinden, zet je het complete frame eenvoudig op. De nummering staat op ieder los onderdeel.


Draagtas

Een handige en stevige draagtas wordt standaard meegeleverd. Door de handvaten is de tas eenvoudig mee te nemen en met de rits sluit je het geheel gemakkelijk af. Naast het frame en het doek vind je hierin ook tools en hulpmiddelen om te zorgen dat het doek mooi blijft tijdens het opzetten.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.