Folder maken bij Flyerzone

Makkelijk en snel je folder maken

Bij Flyerzone kun je eenvoudig je folders maken. Weet je nog niet goed hoe? Dan helpen we je graag op weg. Een folder is niets anders dan een gevouwen flyer. Niet te verwarren met brochures waarbij meerdere vellen aan elkaar geniet of gelijmd zijn.

Folders zijn het ideale promotiemiddelen om in te zetten voor je campagnes. Daarom biedt Flyerzone jou de meest hoogwaardige kwaliteit folders aan met veel variatiemogelijkheden. Om te beginnen in oplages. De folders zijn zowel digitaal als offset drukbaar. Bovendien kun je folders maken met verschillende papiersoorten, vouwwijzen en formaten. Ook handig om te weten, bij Flyerzone wordt je folder standaard dubbelzijdig full color gemaakt!

Verschillende manieren van vouwen

Bij het maken van je folder, zijn er vele vouwzijzes die je kunt kiezen. Je kunt je folder laten maken met één vouw, maar ook meer vouwen is mogelijk. Zo bepaal je helemaal zelf hoe jouw folder eruit komt te zien. Hieronder zie je alle vouwwijzen onder elkaar.

a3 folderStaand
4-zijdig
a3 foldersDwars
4-zijdig
Wikkelvouw 6-zijdigWikkelvouw
6-zijdig
Zigzagvouw 6-zijdigZigzag
6-zijdig
Dwars wikkelvouw 6-zijdigDwars wikkelvouw
6-zijdig
Dwars zigzagvouw 6-zijdigDwars zigzag
6-zijdig
Wikkelvouw 8-zijdigWikkelvouw
8-zijdig
Zigzagvouw 8-zijdigZigzag
8-zijdig
Parallelvouw 4-zijdigParallelvouw
8-zijdig
Zigzagvouw 10-zijdigZigzag
10-zijdig
2 breuk luikvouw2 breuk
luikvouw
3 breuk luikvouw3 breuk
luikvouw
Kruisslag 2 x gevouwenKruisslag
2 x gevouwen

Folders maken: Digitaal en Offset

De folders worden bij Flyerzone digitaal of offset gedrukt. Hier zit echter wel een verschil in. Als we de folders maken via digitaal printen, kan je ze vanaf 25 exemplaren bestellen. Je zal versteld staan van de kwaliteit die door onze moderne digitale persen wordt behaald. De folders worden gemaakt met de beste machines op het gebied van digitaal drukwerk, waardoor de folders niet te onderscheiden zijn van offset gedrukte folders. Bij het offset drukken worden folders tegelijk gemaakt. Dit zorgt voor meer efficiëntie en lagere prijzen. Hierbij kan je ze al vanaf 250 exemplaren bestellen.

Eigen ontwerp op je folder maken

Bij het bestellen van je folder kun je met gemak je eigen gemaakte ontwerp uploaden. Hierdoor maak je je folder helemaal hoe jij wilt! Heb je nog geen ontwerp? Dan kun je in onze eigen ontwerp tool aan de slag. Er zijn eenvoudig logo’s, teksten en afbeeldingen in te voegen om je folder te maken. Bekijk het daarom snel en maak je eigen folder.

Andere producten

Bekijk voor meer producten van Flyerzone ook de onderstaande pagina's:

Wacht geen moment en bestel je folders nu!

Heb zo snel mogelijk je eigen gemaakte folders in huis met de beste kwaliteit van Nederland! Bestel je folders nu bij Flyerzone!


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.