Folder maken bij Flyerzone

Makkelijk en snel je folder maken

Is dit de eerste keer folders maken voor jou? Dan helpen we je graag op weg. Een folder is niets anders dan een gevouwen flyer. Niet te verwarren met brochures waarbij meerdere vellen aan elkaar geniet of gelijmd zijn.

Folders zijn het ideale promotiemiddelen om in te zetten voor je campagnes. Daarom biedt Flyerzone jou de meest hoogwaardige kwaliteit folders aan met veel variatiemogelijkheden. Om te beginnen de keuze in oplages. De folders zijn zowel digitaal als offset drukbaar. Bovendien zijn de folders te maken van verschillende papiersoorten, vouwwijzen en formaten. Ook handig om te weten, bij Flyerzone wordt je folder standaard dubbelzijdig full color bedrukt!

Folders maken: Digitaal en Offset

Bij Flyerzone kan je al vanaf 25 exemplaren je folders digitaal laten drukken. Je zal verteld staan van de kwaliteit die door onze moderne digitale persen wordt behaald. De folders worden gedrukt met de beste machines op het gebied van digitaal drukwerk, waardoor de folders niet te onderscheiden zijn van offset gedrukte folders. Je folders maken wij offset vanaf 250 exemplaren.

Andere producten

Bekijk voor meer producten van Flyerzone ook de onderstaande pagina's:

Wacht geen moment en bestel je folders nu!

Heb zo snel mogelijk je eigen folders in huis met de beste kwaliteit van Nederland! Bestel je folders nu bij Flyerzone!


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.