Inhaakkalender

Succesvol inhaken

Even geen inspiratie voor social media uitingen? Met een inhaakkalender heb je genoeg onderwerpen om het hele jaar door op in te haken. Onze inhaakkalender bevat ruim 200 inhaakmomenten! Wil je de inhaakkalender laten drukken? Kijk dan bij onze posters en brochures.

De inhaakkalender van Flyerzone:

  • is gratis te downloaden;
  • bevat 200+ populaire inhaakmomenten;
  • is te downloaden zonder gegevens achter te laten.

Het nut van inhaken

Inhaken houdt in dat je een (actueel) onderwerp neemt en het eigen maakt. Je bedenkt een zogenoemde 'inhaker' om iets leuks te posten over een gebeurtenis. Dit kan een gebeurtenis zijn die van te voren bekend is, zoals Pasen of Koningsdag, maar ook op een onverwachtse gebeurtenis kun je een leuke inhaker bedenken. Een leuke en creatieve post op social media kan makkelijk worden gedeeld, waardoor je in razendsnel tempo veel naamsbekendheid kan opbouwen.

De inhaakkalender van Flyerzone gratis downloaden

Onze inhaakkalender is beschikbaar in een maandvariant, waarbij iedere pagina 1 maand bevat, en een jaarvariant op A0-formaat.

Wil je een toffe inhaakkalender in de stijl van Flyerzone?

Maandkalender Jaarkalender

Heb je liever een kalender in een neutrale stijl?

Maandkalender Jaarkalender

Inhaakkalender tips

Om ook daadwerkelijk aan de slag te kunnen met onze inhaakkalender hebben we hieronder een aantal tips opgesomd.

  • Zorg voor een goede dosis humor in jouw inhaker. De kans is dan groter dat de boodschap blijft hangen en dat veel mensen het gaan delen via social media.
  • Je hoeft niet voor iedere gebeurtenis een inhaker te bedenken. Kies een aantal inhaakmomenten die aansluiten bij jouw merk of product en waar je makkelijk op kan inhaken.
  • Wees niet bang om out of the box te denken. Opvallen is belangrijk bij inhakers, omdat je dan de kans vergroot dat jouw post wordt gedeeld of geliked en niet die van een ander (groot) merk.
Mail ons

Snel antwoord

Vragen?

Mag altijd

We zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 8:00 - 18:00.


088 3500 150
info@flyerzone.nl
06 38 32 39 82