Ontwerp aanvragen

Iets moois laten maken

Je hebt geen ontwerp en wil dit graag laten maken? Schakel dan onze professionele ontwerpers in. Tegen zeer scherp tarief komt je drukwerk er schitterend uit te zien. Wij rekenen een starttarief van € 45,-, dit is inclusief 3 correctierondes op basis van het aangeleverde materiaal.Goedkoop

Ontvang drukklaar pdf-bestand

Persoonlijke service

Ontwerp en dtp team

Onze professionele ontwerpers helpen je graag! In overleg met jou, maken ze een prachtig ontwerp.

Johannes
Johannes
Rico
Rico
Marleen
Marleen
Jessica
Jessica
Ali
Ali
Tim
Tim
Marinde
Marinde
 1. Je gaat via onze website een order, zoals een visitekaartje of poster, plaatsen of heeft dit al gedaan en je wilt graag dat één van onze dtp'ers het bestand voor je gaat opmaken.
 2. Je levert tekst, fonts, afbeeldingen en/of logo's in een hoge resolutie aan met bij voorkeur een korte omschrijving of visueel voorbeeld hoe het ontwerp eruit mag komen te zien.
 3. Je ontvangt binnen 1-2 werkdagen een offerte voor het opmaken van het drukbestand. Na akkoord voegt onze dtp'er de opmaakkosten toe aan de order en gaat hij/zij voor je aan de slag.
 4. Je ontvangt binnen 3-4 werkdagen een voorstel van onze dtp'er.
 5. Je kan kleine correcties, zoals de grootte of plaats van een logo, doorgeven aan onze dtp'er zodat hij/zij deze voor je kan aanpassen.
 6. Je ontvangt binnen 1-2 werkdagen een nieuw voorstel.
 7. Na akkoord koppelt onze dtp'er het definitieve bestand aan je order zodat we de bestelling kunnen drukken.
 • Je bent zelf verantwoordelijk voor het aangeleverde materiaal.
 • Wij controleren niet op spelling en zijn dan ook niet verantwoordelijk voor typefouten.
 • Een correctieronde kan leiden tot vertraging van de levering.
 • Voor het doorvoeren van grotere correcties, zoals het opnieuw opmaken van het bestand, herberekenen wij de opmaakkosten.
 • Je dient binnen 21 werkdagen te reageren op ons eerste voorstel. Ook als we geen reactie ontvangen, factureren wij de opmaakkosten.
 • De verwachte levertermijn van uw order gaat in zodra je per mail akkoord hebt gegeven om het opgemaakte bestand door ons te laten drukken. De verwachte leverdatum wordt bepaald aan de hand van het tijdstip van aanleveren.
 • Je betaalt altijd voor het opmaken van het bestand, ongeacht of je het bestand wel/niet laat drukken.
 • Het werkbestand blijft in ons bezit.

Bij Flyerzone zit een team vormgevers klaar om de mooiste flyers, visitekaartjes en ander drukwerk te ontwerpen. Heb je zelf niet de mogelijkheid om een ontwerp te maken, of heb je er simpelweg geen tijd voor? Laat het ons weten! Tegen de laagste prijzen, maken wij de beste ontwerpen. Bekijk onze werkwijze en algemene voorwaarden, neem contact op via e-mail of bel naar 088 3500 150.


Veelgestelde vragen over het aanvragen van een ontwerp
Het aanvragen van een ontwerp heeft zeker invloed op de levertijd. We moeten de opmaak inplannen tussen andere opmaak aanvragen. Het kan 3 - 4 werkdagen duren voordat we met een voorstel kunnen komen. Deze werkdagen komen bovenop de productiedagen die vermeld staan bij het product.
We sturen je eerst een vrijblijvende opmaakofferte met de opmaakkosten. Bij akkoord op de opmaakkosten ontvangen wij dat graag in de antwoordmail. Mocht je niet akkoord gaan met de opmaakkosten dan lezen we dat ook graag in de antwoordmail, er zullen geen extra kosten worden doorgevoerd. Heb je wel akkoord op de kosten gegeven en heb je ook al een ontwerp ontvangen en wil je dan nog annuleren? We kunnen dan alleen de bestelling annuleren. De opmaakkosten moeten voldaan worden aangezien er al tijd en werk in zit.
Je hebt in totaal 3 aanpassingsrondes. Per ronde mag je verschillende aanpassingen doorgeven op het huidige ontwerp. Zijn er meer aanpassingen nodig voor ronde 4? Dan moeten we meer kosten berekenen. Ben je helemaal niet tevreden over het ontwerp en wil je een volledig nieuw ontwerp laten opmaken? Dan moeten we de volledige opmaakkosten weer opnieuw doorvoeren.
Houd er rekening mee dat we ingesteld zijn op kleine ontwerpen/kleine aanpassingen op ontwerpen. We kunnen alle producten ontwerpen die we aanbieden op onze website. Wat we niet ontwerpen:
 • Complete boeken/magazines
 • Nieuwe logo's
 • Complete huisstijlen met huisstijlhandboek etc.
 • Online ontwerpen: Voor socials, onderdelen voor websites
 • Websites
 • Fotografie
We hebben inderdaad een website waar we foto's/afbeeldingen kunnen aankopen. Stuur ons gerust een aanvraag door!