Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een rolafwikkeling:

Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkope bieretiketten drukken

Brouw jij je eigen biertjes? Of wil jij de biertjes die je als relatiegeschenk weggeeft persoonlijk maken? Met de bedrukte bieretiketten van Flyerzone trek je gegarandeerd de aandacht. Wat je wilt laten drukken, dat bepaal je helemaal zelf. Maak je bestelling helemaal compleet met onze bierviltjes.

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Bieretiketten op verschillende materialen drukken

Bij Flyerzone kies je uit twee materialen. Het kraftpapier heeft een bruine kleur, waardoor het een natuurlijke uitstraling krijgt. Het alinea blanc is een luxe witte papiersoort. Houd er bij het kraftpapier rekening mee dat wit niet gedrukt wordt. Wat wit is in je ontwerp zal uiteindelijk de kleur van het materiaal aannemen. De formaten waar je uit kiest, zijn de meest gangbare formaten van bieretiketten.

De kerndiameter is de diameter van de kern waarop de bieretiketten worden gewikkeld. Deze is 7,6 cm. De rolafwikkeling is de positie van de sticker ten opzichte van de rol. Er zijn in totaal 4 verschillende mogelijkheden qua rolafwikkeling.

label dispenser

Optioneel met label dispenser

Stickers op rol kunnen worden besteld met een handige kartonnen dispenser, waar de rol eenvoudig in geplaatst kan worden. Door aan de drager te trekken, komt de sticker automatisch los van de backing.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.