Kies een model tuinbord:

Kies het plaatmateriaal:

Kies het soort plaatmateriaal dat u wilt gebruiken.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkope complete tuinborden bedrukken

Vele makelaars zijn je voor gegaan met het bestellen van hun complete tuinborden bij Flyerzone! Kies een staande of liggende tuinbord en voeg eenvoudig je eigen ontworpen bestand toe. Wij drukken het ontwerp voor je op 3 mm dik dibond of forex, de keuze is aan jou. Heb je het zo snel mogelijk nodig? Kies dan tijdens het bestellen voor een spoedlevering, dan kun je jouw tuinbord al de volgende werkdag in de tuin plaatsen. Zie voor een andere variant ook onze raamborden.

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Plaatsen van tuinborden

De tuinborden kunnen eenvoudig in een zachte ondergrond worden geplaatst, zoals aarde of gras. Onze complete tuinborden bestaan uit 4 onderdelen: bord, bordhouder, tussenstaander en het onderstuk. De tussenstaander en het onderstuk kunnen over elkaar heen worden geschoven, waardoor het bord verstelbaar is van ca. 100 tot 150 cm. Deze tuinborden wegen 5 kg per stuk en bijbehorende schroeven worden standaard meegeleverd. De frame onderdelen zijn gemaakt van staal en hierdoor niet roestvrij. Hieronder vind je meer informatie.

Tuinbord formaten

Staand formaat: 48 cm x 65 cm

Liggend formaat: 65 cm x 48 cm

Tuinborden met ronde hoeken

Ronde hoeken in het bord hebben een radius van 48 mm.

Onderdelen

De tussenstaander en het onderstuk kunnen over elkaar worden heengeschoven. Afmeting tussenstaander: 90 cm lang, diameter 22 mm. Afmeting onderstuk: 120 cm lang, diameter 16 mm.

Schroeven

Altijd inclusief gratis schroeven voor montage.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.