Goedkoop tuinborden drukken

Wil je iets in de etalage zetten? Bijvoorbeeld voor reclame of om de geboorte van een baby aan te kondigen? Laat dan een makelaars tuinbord drukken! Deze borden zijn gemaakt van stevig 3 mm dik forex. Wat zeer goed geschikt is voor buiten gebruik. Deze borden hebben we zowel staand als liggend. Heb je het zo snel mogelijk nodig? Kies dan tijdens het bestellen voor een spoedlevering, dan hem je hem morgen nog in huis. Zie voor een andere variant ook onze raamborden.

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Tuinborden maken en plaatsen

Onze tuinborden bestaan uit 4 onderdelen: bord, bordhouder, tussenstaander en het onderstuk. De tussenstaander en het onderstuk kunnen over elkaar heen worden geschoven. Hierdoor is het bord verstelbaar van ca. 100 tot 150 cm. Deze tuinborden wegen 5 kg per stuk en bijbehorende schroeven worden standaard meegeleverd. De frame onderdelen zijn gemaakt van staal en hierdoor niet roestvrij. Hieronder vind je meer informatie.

Tuinbord formaten

Staand formaat: 48 cm x 65 cm

Liggend formaat: 65 cm x 48 cm

Tuinborden met ronde hoeken

Ronde hoeken in het bord hebben een radius van 48 mm.

Onderdelen

De tussenstaander en het onderstuk kunnen over elkaar worden heengeschoven. Afmeting tussenstaander: 90 cm lang, diameter 22 mm. Afmeting onderstuk: 120 cm lang, diameter 16 mm.

Schroeven

Altijd inclusief gratis schroeven voor montage.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.