Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies het plaatmateriaal:

Kies het soort plaatmateriaal dat u wilt gebruiken.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkoop foto op spiegel printen

Klein of groot, eigen maat of contour? Bij Flyerzone bepaal jij helemaal zelf hoe jouw spiegel eruit komt te zien. Plaats een grappige tekst op de spiegel of voorzie deze van jouw bedrijfslogo. De bedrukte spiegels van Flyerzone zijn inzetbaar voor vele toepassingen. Op zoek naar soortgelijk materiaal maar dan zonder spiegeling? Neem dan een kijkje bij ons foto op glas.

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Materiaal

Jouw foto, tekst of logo wordt geprint op spiegelacrylaat, ook wel plexiglas spiegel genoemd. Het grote voordeel van plexiglas ten opzichte van glazen spiegels is dat dit materiaal lichter én sterker is. De dikte van ons spiegelacrylaat is 3 mm.

Formaat

Tijdens het bestelproces kan je zelf het gewenste eindformaat opgeven. Het maximum formaat van onze foto op spiegel is 205 x 305 cm. Wil je een vierkante of rechthoekige spiegel? Dan kies je voor eigen maat. Je kan de spiegel ook in een vorm naar wens laten frezen door ons. Dit kan je doen door te kiezen voor eigen contour. Meer informatie over contour snijden en het aanleveren van correcte bestanden hiervoor kan je vinden op onze contour snijden pagina.

Bedrukking

Wij printen jouw tekst, logo of foto in full colour op spiegel. Bij een full colour bedrukking blijven witte vlakken in jouw ontwerpbestand onbedrukt. Heb je witte vlakken/onderdelen in jouw ontwerp die wel bedrukt dienen te worden? Dan kies je voor een full colour + wit bedrukking. Bij Flyerzone kan het gewoon!

Het aanleveren van bestanden voor een full colour + wit bedrukking wijkt af ten opzichte van bestanden met alleen een full colour bedrukking. De vlakken die wij mogen bedrukken met witte inkt dienen in het ontwerpbestand aangegeven te worden met een aparte steunkleur. Download ons instructieformulier voor het correct aanleveren van een drukbestand voor een bedrukking met witte inkt.

Verschillende opties

Nadat je de gewenste specificaties hebt doorgeven en op de prijs hebt geklikt kan je nog kiezen voor de volgende opties:

boorgaten

Boorgaten

Wij kunnen jouw foto op spiegel voorzien van 4 boorgaten met een diameter van 5 mm. De boorgaten worden 20 mm vanaf de hoeken geplaatst.

afstandhouders

Afstandhouders

Jouw foto op spiegel aan de muur hangen? Dat doe je moet onze afstandhouders! Met behulp van deze houders monteer je jouw foto op spiegel zwevend aan de muur. De afstand tussen de wand en het glas is 19 mm. De afstandhouders zijn verkrijgbaar in zwart, chroom en satijn uitvoering.

Ophangstrips

Ophangstrips

Met de ophangstrips van 3M Command hang je plaatmateriaal aan de wand zonder gebruik te hoeven maken van schroeven. Het plaatmateriaal kan verwijderd worden zonder beschadigingen en kleefresten.

Eén doosje bevat 8 strips. Hiermee kan je 1 plaat van maximaal 5,4 kg aan de wand hangen.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.