Kies een formaat kaart:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkope gevouwen balie displays bedrukken

De gevouwen balie displays maken we van vele verschillende papiersoorten. Van 350 grams mat mc tot recycling of metallic, met of zonder afwerking, alles kan! De gevouwen displays zijn vanaf 50 stuks te bestellen. Wij hebben deze displays in vele soorten en maten. Door onze volledig eigen productie zijn de balie displays altijd snel leverbaar. Bestel je hem vandaag in spoed? Dan kan hij de volgende dag al in huis zijn. Zie voor een andere variant ook onze rollup balie displays en staande balie displays.

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Gevouwen balie displays staan goed op elke balie. Bijvoorbeeld om de aandacht te vestigen op een mooie aanbieding. Breng de klant op het laatste moment op de hoogte van een goede deal. Daarnaast kunnen er mededelingen op worden bedrukt. Alles kan!

Belangrijk om te weten: Onze gevouwen balie displays kunnen plano/gerild (ongevouwen) worden geleverd. Dit wordt gebaseerd op verschillende factoren, zoals bijvoorbeeld de looprichting van het papier, formaat en oplage. Hierin is op voorhand geen keuze te maken.

Materiaal

Je hebt keuze uit vele papiersoorten. Het handige onderstaande overzicht laat zien waar je uit kunt kiezen.

  • 300 grams recyclingpapier
  • 300 grams metallic zilver
  • 300 grams metallic goud
  • 300 grams metallic parelmoer
  • 350 grams mat mc met dispersielak

Een uitleg van de diverse papiersoorten zie je door op de te klikken, die je bij de papiersoorten ziet. De papiersoort die we gebruiken om onze balie displays te drukken én alle andere papiersoorten van Reclameland voelen, besnuffelen en uitproberen? Vraag geheel vrijblijvend de gratis drukwerkvoorbeelden aan.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.