Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies het plaatmateriaal:

Kies het soort plaatmateriaal dat u wilt gebruiken.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkope staande balie displays bedrukken

De staande balie displays maken we van foamboard (5 mm dik) of massief karton (2 mm dik). Ook deze displays hebben we op A4 en A3 formaat, tevens kunnen we de staande displays voorzien van extra afwerking als glans of mat laminaat. Door onze volledig eigen productie zijn de balie displays altijd snel leverbaar. Bestel je hem vandaag in spoed? Dan kan hij de volgende dag al in huis zijn. Zie voor een andere variant ook onze rollup balie displays en gevouwen balie displays.

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Staande balie displays zijn een mooi gezicht op elke balie. Bijvoorbeeld om een mooie aanbieding aan te prijzen. Vestig de aandacht van de klant op het laatste moment nog op een goede deal. Daarnaast kunnen er mededelingen op worden bedrukt. Alles kan!

Materiaal van onze staande balie displays

Foam en massief karton worden altijd direct op de plaat geprint door middel van onze UV flatbed printer. Deze manier van printen zorgt altijd voor het beste resultaat. Zie hieronder een handig overzicht van beide plaatmaterialen.

Geschikt voor buiten Geschikt voor binnen Dikte Gewicht

Foam

foam 5 mm bedrukken
5 mm 1860 g/m2

Massief karton

massief karton 2,5 mm bedrukken
2 mm 1260 g/m2

Foamboard

Dit plaatmateriaal is perfect voor binnengebruik, 5 mm dik en zowel enkel- als dubbelzijdig te printen. De kern van deze platen is zacht met aan beide zijden een witte papieren printbare backing. De witte gedeelten in je afbeelding worden niet bedrukt als je kiest voor foamboard.

Massief karton

Ons massief karton is zeer geschikt voor binnengebruik. 2 mm dik en zowel enkel- als dubbelzijdig te printen. De kern bestaat uit hard plaatkarton met aan beide zijden een witte papieren printbare backing. Het materiaal is wit, maar niet 100% egaal. In de print is de werking van karton te zien. Een volvlak inkt kan dus wolkerig overkomen. Witte gedeelten in je afbeelding worden niet bedrukt als je kiest voor massief karton.

Verder afwerken

We kunnen je balie display voorzien van basic of premium laminaat voor extra bescherming tegen krassen en beschadigingen. Je hebt keuze uit de volgende soorten:

  • Basic laminaat: Monomeer kwaliteit. Elk laminaat krimpt iets na verloop van tijd. Bij basic laminaat is de krimp groter en sneller dan bij ons premium laminaat.
  • Premium laminaat: Polymeer kwaliteit. Elk laminaat krimpt iets na verloop van tijd. Bij polymeer laminaat treedt krimp langzamer en minder op dan bij ons basic monomeer laminaat.

Zowel basic als premium laminaat is beschikbaar in glans en mat. Glans lamimaat heeft een hoogglans uitstraling en mat lamimaat heeft een matte, satijnachtige uitstraling.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.