Goedkope ordners bedrukken

Binnenwerk, tabbladen, rugetiketten of ordners bestellen? Bij Flyerzone hebben we het allemaal. Altijd vanuit onze eigen productie, dus goedkoop en snel geleverd. Vandaag in spoed besteld? Dan heb je het de volgende dag vaak al thuis. Op zoek naar een dunner product waar je papieren in kan bewaren? Kijk dan bij onze presentatiemappen.

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Luxe afwerkingen

Een afwerking aan de bedrukte ordner zorgt ervoor dat zowel het materiaal als de print extra goed beschermd is. Zo kun je de ordner zelfs afnemen met een licht vochtige doek. Het geeft tegelijkertijd ook een luxe uitstraling aan het product. Twee vliegen in één klap dus, ideaal! Je kunt kiezen uit:

  • Enkelzijdig glans gefolieerd. Voor een extra glans effect.
  • Enkelzijdig mat gefolieerd. Voor een satijnen uitstraling.

Om te zorgen dat jij extra lang van de ordners gebruik kunt maken, werken wij deze altijd af.

Ordners bedrukken met verschillende vulhoogtes

Alle ordners die je bestelt bij Flyerzone zijn voorzien van een ringenmechaniek. Dit mechaniek zit vast in de map en hier kunnen de tabbladen, het losbladig binnenwerk of wat je er ook in wilt bewaren, eenvoudig in opgeborgen worden. Er zijn drie soorten: met 2 ringen, met 4 ringen of met een hefboom mechaniek met 2 ringen. Daarnaast zijn er nog verschillende vulhoogtes waar je uit kunt kiezen. De vulhoogte is hierbij de hoogte van de stapel papier dat in de ordner gestoken kan worden. De rugdikte zelf zal ca. 2 cm hoger zijn.

Mechaniek Vulhoogte Rughoogte
2 of 4 ringen 1 cm 3 cm
2 of 4 ringen 1,5 cm 3,5 cm
2 of 4 ringen 2 cm 4 cm
2 of 4 ringen 2,5 cm 4,5 cm
2 of 4 ringen 3 cm 5 cm
2 of 4 ringen 3,5 cm 5,5 cm
2 of 4 ringen 4 cm 6 cm
2 of 4 ringen 5,5 cm 7,5 cm
Hefboommechaniek 3,5 cm 5,5 cm
Hefboommechaniek 5,5 cm 7,5 cm

multomappen ringensluiting

Het ringenmechaniek is voorzien van 2 of 4 ringen.


multomappen hefboommechaniek

Het hefboommechaniek is voorzien van 2 ringen.


twee of vier ringen

Voor het bestellen van ordners is het belangrijk om te weten hoeveel boorgaten de inhoud van de mappen heeft. Bijvoorbeeld in het losse binnenwerk of de tabbladen. Tijdens het bestellen kan je bij ons kiezen uit 2 of 4 ringen.

Ordners, binnenwerk en meer

Naast ordners, hebben we een aantal bijpassende producten in ons assortiment. Denk bijvoorbeeld aan het makkelijk bijbestellen van tabbladen in dezelfde huisstijl, of vul de mappen met informatie met het losbladige binnenwerk. De onderstaande producten worden vaak gecombineerd besteld.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.