Goedkoop presentatiedesks bestellen

Op zoek naar een unieke stand om achter te staan op een beurs? Laat bij Flyerzone je eigen presentatiedesk bedrukken! Extra opvallen op een beurs? Laat dan je ontwerp op een presentatiewand bedrukken. Het beurspubliek ziet je gegarandeerd staan!

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Complete desk of los doek

Presentatiedesk icoon

Complete presentatiedesk

Onze presentatiedesks zijn eenvoudig op te zetten door het handige opklapsysteem. De desks zijn gemaakt van geanodiseerd aluminium. Het doek is makkelijk te bevestigen met klittenband. Voor het doek heb je de keuze uit 325 of 510 grams materiaal.

Bestel presentatiedesk »

Los doek icoon

Los doek

Heb je al een presentatiedesk van Flyerzone en wil je het doek vervangen? Bestel dan een los presentatiedeskdoek. Altijd full colour gedrukt op 325 of 510 grams materiaal. Ze worden opgerold geleverd en zijn dus makkelijk mee te nemen.

Bestel los doek voor presentatiedesk »

Re-board presentatiedesk

Re-board presentatiedesk

Deze unieke re-board presentatiedesk wordt gemaakt van stevig 16 mm dik re-board materiaal. Het heeft een honingraatkern met een papieren buitenlaag. Deze buitenlaag voorzien wij van een full colour bedrukking. De desk wordt in losse onderdelen geleverd en is eenvoudig in elkaar te zetten.

Bestel re-board presentatiedesk »

Re-board statafel

Re-board statafel

Maak elk feest of evenement af met een re-board statafel die precies past in het thema! Wij drukken jouw eigen ontwerp full colour op onze unieke indoor statafels.

Bestel re-board statafel »


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.