Indruk maken met een presentatiewand bedrukken

Wil jij pas echt indruk maken op de beurs of tijdens een ander evenement? Met een bedrukte presentatie steel je altijd de show. Volledig bedrukt naar jouw wensen. Jezelf laten zien? Of juist een specifiek product of dienst in schijnwerpers? Doordat je zelf een drukbestand aanlevert, bepaal je dat helemaal zelf. Welke versie je ook kiest, het zijn allemaal mobiele beurswanden. Na afloop van de beurs kun je deze dus uit elkaar halen en eenvoudig meenemen.

De los te bestellen doeken voor de verschillende presentatiewanden zijn ideaal wanneer je vaker op beurzen en evenementen staat. Zo hoef je niet een volledig nieuw frame te kopen, maar gebruik je het huidige frame in combinatie met een nieuw doek. Dat scheelt toch weer flink in de kosten!

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Verschillende uitvoeringen en formaten

Er zijn verschillende soorten en formaten presentatiewanden die wij bedrukken. In totaal zijn het drie verschillende types met elk hun eigen eigenschappen en voordelen. Wij zetten de drie verschillende soorten voor je op rijtje. Binnen deze soorten kun vervolgens ook weer kiezen voor een variant of specifiek formaat.

pop-up presentatiewand

Pop-up presentatiewand populair

Het is exact wat je van de naam mag verwachten: een presentatiewand dat met een pop-up systeem wordt opgezet. Dit bestaat uit één geheel kan eenvoudig uit elkaar getrokken worden naar het uiteindelijke eindformaat. Wel verstandig om met minimaal twee personen te doen. Staat het frame eenmaal, dan kun je het doek er met magneten stevig tegenaan klikken. Zo heb je in een mum van tijd een representatief en professionele beurswand staan, klaar om indruk te maken!

De complete beurswand wordt geleverd inclusief handige koffer. Deze kan eventueel ook gebruikt worden als desk.

Bestel pop-up beurswand »

zipper presentatiewand

Zipper beurswandpopulair

Lichtgewicht en toch ontzettend stevig. De zipper beurswand is niet voor niets een graag geziene gast op beurzen en evenementen. De presentatiewand bestaat uit losse onderdelen - te vergelijken met tentstokken - en is aan de hand van de nummers eenvoudig in elkaar te zetten. De gebogen versie staat zelfstandig en bij de rechte versie worden standaard twee staanders meegeleverd. Staat het frame? Dan kan het doek erover getrokken worden en op spanning gebracht worden met de rits. Altijd geleverd met handige draagtas, ideaal om de bedrukte beurswand te vervoeren.

Bestel zipper beurswand »

spanframe presentatiewand

Spanframe presentatiewandpopulair

Een frame van aluminium buizen, met daartussen een spandoek. Dat is het spanframe presentatiewand. Hierbij kies je niet voor één van de standaardmaten, maar bepaal je zelf de grootte. Handig, want zo kun je het altijd passend maken voor jouw specifieke situatie. De buizen van de beurswand worden op maat gezaagd en geleverd met koppelstukken. Met deze koppelstukken zet je snel en eenvoudig het frame op. De twee staanders zorgen ervoor dat het geheel goed, stevig en stabiel blijft staan.

Een los doek voor deze presentatiewand bedrukken is heel eenvoudig. Neem het formaat van volledige frame (binnenzijde buis tot binnenzijde buis) en trek 10 cm van iedere zijde af. Dat is het formaat spandoek dat je kunt bestellen.

Bestel pop up beurswand »

Hoe maak ik een presentatiewand?

Een presentatiewand bedrukken doen wij altijd op basis van jouw ontwerp. Je hebt twee manieren om dit ontwerp te maken en bij ons te uploaden. Als eerste kun je aan de slag in een extern ontwerpprogramma, zoals bijvoorbeeld InDesign of Illustrator. Het kant-en-klare document - opgemaakt aan de hand van de werktekening - upload je vervolgens tijdens het bestellen.

De tweede optie is onze gratis online ontwerptool die je voor de meeste beurswanden kunt gebruiken. Hier voeg je zelf eenvoudig afbeeldingen, logo’s en foto’s toe. Is je ontwerp af? Dan kun je de bestelling afronden en gaan wij voor je aan de slag met het bedrukken van jouw eigen unieke presentatiewand.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.