Kies een model:

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkope presentatiewanden bedrukken

Bij een beurs komt veel kijken. Voorbereiding is hierbij erg belangrijk. Kom beslagen ten ijs en kies voor een standaard presentatiewand van Flyerzone. De standaard presentatiewand is ons populairste model. En niet zonder reden. Het doek maken we van 310 grams textiel. De standaard presentatiewanden worden gemaakt van stevige aluminium buizen. Je kan hem zelfs binnen 3-4 werkdagen al in huis hebben. Zie voor een andere variant ook onze spanframe presentatiewanden.

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Van alle gemakken voorzien

Onze standaard presentatiewanden worden altijd uitgerust met een handig opklapsysteem, rolkoffer en verlichting. De bevestiging van het doek uit een stuk is zeer eenvoudig door middel van klittenband. Het doek heeft een M1 brandwerendheid certificaat. Het opzetten van de presentatiewanden gaat het beste met 2 of meer personen.

Belangrijk om te weten is dat het doek opgerold wordt geleverd en dat het doek na beurs of evenement ook opgerold vervoerd moet worden om zichtbare vouwen te voorkomen. Houd er daarnaast rekening mee dat bij de beurswanden met ronde zijkanten een gedeelte van de afbeelding naar achteren wegloopt. Plaats hier geen belangrijke tekst of gegevens.

Beurswand klittenband bevestiging

Bij het doek wordt wit klittenband meegeleverd voor eenvoudige montage en demontage. Tijdens het monteren kan het doek het makkelijkst eerst aan de bovenkant bevestigd worden, daarna de zijkanten en onderkant.


Beurswand onderstel

De beurswand staat stevig op 2 aluminium poten. Deze aluminium poten hebben een lengte van 50 cm, hiervan steekt 20 cm uit aan de voorkant.


Beurswand systeem

Het vouwsysteem is makkelijk op te zetten. Alle kliksluitingen verbinden en het systeem staat klaar zodat het doek gemonteerd kan worden.


Beurswand rolkoffer

Er wordt standaard een handige rolkoffer meegeleverd. Deze rolkoffer heeft een uitschuifbaar handvat en 2 stevige wielen.


Halogenen lamp

De beurswand leveren we altijd met 3 halogeen lampen. Deze lampen werken op stroom.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.