feestdagen flyerzone

Levertijden tijdens de feestdagen

Iets meer geduld op sommige dagen

Wie houdt er niet van de decembermaand? Traditioneel gezien één van de gezelligste periodes van het jaar met onder andere Sinterklaas en kerst. Voor veel (online) winkels en pakketdiensten ook een maand van extra drukte. Fijn voor de ondernemers natuurlijk, maar de drukte kan ook zorgen voor vertragingen. Dat kan ontzettend vervelend zijn, want wij weten hoe graag jij je drukwerk wilt ontvangen. Zelf kun je het risico op vertraging ook al verkleinen. Wij geven je een paar tips!

Voorkom stress en bestel op tijd

De makkelijkste manier om je drukwerk op tijd te ontvangen? Dat is en blijft nog altijd je bestelling op tijd plaatsen. Zorg simpelweg voor een paar dagen extra in de planning.

En mocht je twijfelen en het zekere voor het onzekere willen nemen, dan kun je voor veel producten ook kiezen voor een spoedbestelling. Het geeft je nog wat extra ruimte!

Extra drukke dagen

Sinds het fenomeen Black Friday een paar jaar geleden vanuit Amerika is over komen waaien, is het vanaf half november eigenlijk non-stop topdrukte. Met de piekmomenten rondom de daadwerkelijke feestdagen: Black Friday, Sinterklaas en kerst.

Help de pakketbezorger

Het niet thuis zijn of het niet kunnen afleveren van pakketten zorgt voor extra drukte voor pakketbezorgers. Je kunt hen helpen door te zorgen dat er iemand is die jouw pakket in ontvangst kan nemen. Kun je het pakket niet zelf in ontvangst nemen? Zorg dan voor een alternatief afleveradres.

Lukt dat echt niet (meer)? Kijk dan of je aan de bezorger iets kunt doorgeven. Mag het bijvoorbeeld bij de buren afgeleverd worden? Heb je een plaats rondom je huis waar het pakket neergezet mag worden? Dit kun je eenvoudig laten weten via een briefje op de deur. In veel gevallen kan dit ook via de Track & Trace code die je ontvangt.

Op tijd je drukwerk ontvangen

Samenvattend kunnen wij je een paar tips geven om je drukwerk op tijd te krijgen:

  • Tip 1: Bestel je drukwerk op tijd.
  • Tip 2: Kies bij twijfel voor spoedlevering.
  • Tip 3: Zorg dat je (of iemand anders) thuis bent tijdens de bezorging.
flyerzone december drukte
Mail ons

Snel antwoord

Vragen?

Mag altijd

We zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 8:00 - 18:00.


088 3500 150
info@flyerzone.nl
06 38 32 39 82