Notitieblokken maken bij Flyerzone

Makkelijk en snel notitieblokken maken

Schrijf op: ‘niet vergeten, notitieblokken maken bij Flyerzone’! Een digitaal kladblok is natuurlijk ook prima, maar in die bespreking, bij die cursus of tijdens dat telefoongesprek werkt een fysiek notitieboekje handiger. Helemaal als het ook als promotioneel drukwerk uitgedeeld wordt. De ervaring leert dat niemand dat zomaar weggooit.

De huisstijl bedrukte schrijfblokken zijn uiteraard ook prettige boekjes om mee te nemen naar die vergadering of naar het strand (ter voorkoming dat zand de laptop verwoest). En zo zijn er nog tien redenen te bedenken waarom je nooit mis wilt grijpen op een notitieblokje. Welke toepassingen je ook bedenkt, notitieblokken maken doe je eenvoudig bij Flyerzone.

Notitieblokken maken: Digitaal en Offset

Bij Flyerzone kan je al vanaf 1 exemplaar je notitieblokken digitaal laten drukken. Je zal verteld staan van de kwaliteit die door onze moderne digitale persen wordt behaald. De notitieblokken worden gedrukt met de beste machines op het gebied van digitaal drukwerk, waardoor deze niet te onderscheiden zijn van offset gedrukte notitieblokken. Je notitieblokken maken wij offset vanaf 250 exemplaren.

Andere producten

Bekijk voor meer producten van Flyerzone ook de onderstaande pagina's:

Wacht geen moment en bestel je notitieblokken nu!

Heb zo snel mogelijk je eigen notitieblokken in huis met de beste kwaliteit van Nederland! Bestel je notitieblokken nu bij Flyerzone!


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.