Kleding borduren

Draad voor de draad de mooiste ontwerpen

Kleding borduren bij Flyerzone

Wil jij extra goed voor de dag komen met jouw gepersonaliseerde kleding? Dan is kleding borduren echt iets voor jou. Of het nu om zakelijk gebruik gaat voor een beurs of evenement, je het als werkkleding gebruikt of gewoon in je eigen design rond wilt lopen: met borduren kan het allemaal. De slijtvaste en luxe afwerking zorgt ervoor dat je lang kunt genieten van de bedrukking. Natuurlijk eenvoudig en snel bij Flyerzone besteld, inclusief gratis verzending. Of het nu om één stuks gaat of juist een grotere oplage, we gaan voor je aan de slag. Standaard kun je tot 100 stuks via de website bestellen. Wil je meer stuks laten borduren? Neem contact op voor een vrijblijvende offerte »

Kleding borduren: wat is dat?

Bij het borduren van kleding wordt een ontwerp met garen op het kledingstuk aangebracht. In tegenstellen het drukken van kleding, blijft een geborduurd ontwerp extra lang mooi. Dit komt mede door de gebruikte garen die extreem stevig zijn en ook nog eens kleurvast. In totaal kun je tot wel 15 verschillende kleuren gebruiken en combineren met elkaar. Belangrijk is om in je bestand de juiste kleuren te gebruiken. Hieronder zie je een overzicht van de beschikbare kleuren met daarbij het bijbehorende nummer. Staat in het bestand een kleur welke niet in onderstaand overzicht staat? Geen probleem, met onze garenkast van meer dan 300 verschillende kleuren is er altijd een kleur die bij jouw ontwerp past!

Punten om rekening mee te houden wanneer je begint met opmaken van je drukbestand:

  • Je bestand moet volledig vector zijn
  • De lijndikte moet minimaal 5,5 pt (2 mm) zijn
  • De tekengrootte moet minimaal 28 pt (10 mm) zijn
  • Alle letters en tekens zijn omgezet naar contouren

Goed om te weten:

  • Schaduwen, transparanties, kleurverlopen en andere grafische elenemente zijn niet mogelijk bij het borduren van kleding
  • Vanwege het weven kunnen ronde grafische elementen niet exact worden omgezet