originele vaderdag cadeaus

Vaderdag drukwerk: leuke en originele cadeaus

Alles voor je vader

Op vaderdag zetten wij alle vaders extra in het zonnetje. En wat is er dan leuker om je vader, man of vriend te verrassen met een persoonlijk cadeau? Door die ene speciale foto te laten drukken, geef je een blijvende herinnering. Voor buiten, voor aan de muur of één van de vele andere mogelijkheden!

Origineel vaderdag cadeau

Erg origineel is het niet als je ieder jaar met datzelfde geurtje, bierpakket of stropdas komt aanzetten tijdens vaderdag. Natuurlijk, wat je je partner of vader ook geeft, het zal ongetwijfeld altijd positief worden ontvangen. Maar wil je net even wat meer moeite doen en een origineel vaderdag cadeau geven? Ga dan voor een fotoproduct. Zonder je nagels te hoeven breken heb je toch iets wat niemand anders kan geven. Hoe? Door een leuke foto bij ons te uploaden. Wij doen de rest!

Vaderdag cadeaus in vele soorten en maten

Heeft je vader, man of vriend een favoriete vakantiebestemming? Een favoriet biertje? Of gaat zijn hart vooral sneller kloppen bij het zien van jullie kinderen? Wat het ook is, een foto cadeau tijdens vaderdag geven is voor iedere man reden voor een lach of een traan. Laat bijvoorbeeld een foto op onderzetters bedrukken. Zijn biertje zal daarna nooit meer hetzelfde smaken. Of zet een leuke tekst op een pet, ook nog eens erg functioneel tijdens zonnige zomerdagen.

Ook minder voor de hand liggende producten zijn erg leuk om weg te geven tijdens vaderdag. Kan jullie huis wel wat vrolijks gebruiken? Wij drukken de favoriete foto van je man met alle liefde op forex, canvas of zelfs op glas. Dankzij het handige ophangsysteem ziet jullie hal, keuken of badkamer er daarna nooit meer hetzelfde uit!

Meer inspiratie nodig? Bekijk dan alle fotoproducten.