Verkiezingsdrukwerk

Hoe overtuig jij de kiezer?

Als je op de pagina van het verkiezingsdrukwerk bent gekomen, dan ben je vast op zoek naar nóg meer mensen die jij wilt overtuigen. Je zit hier precies goed. Want met verkiezingsdrukwerk kun je op een eenvoudige manier ontzettend veel mensen bereiken. Combineer het online- en offline gedeelte met elkaar en je haalt het maximale uit je campagne. En wij helpen jou daar graag mee met het verkiezingsdrukwerk!

Verkiezingsdrukwerk voor extra stemmen

Met verkiezingsdrukwerk ben je nog beter zichtbaar voor de kiezer. Dat kan een kleine subtiele manier zijn of juist op een grootse manier. Bij Flyerzone zit je voor beide opties goed. Wij drukken klein drukwerk voor jou, zoals visitekaartjes, folders, flyers, bierviltjes en buttons. Maar ook grootse producten als spandoeken en vlaggen bestel je snel en eenvoudig. En dat allemaal bedrukt met jouw eigen ontwerp. Jij bepaalt dus wat de kiezer ziet. Er is geen betere manier om jouw standpunten over te brengen!

Verkiezingsposters- en flyers

Al jaren een beproefd recept: flyeren en posters plakken. Flyeren op een drukke zaterdagmiddag in de stad zorgt voor veel aandacht. Zorg jij dat je goed herkenbaar over straat gaat? De kleding die je aan hebt valt meteen op. Met een duidelijk logo, een herkenbare kleur of een goed slogan maak je gegarandeerd indruk. Maar ook op een subtielere manier met bijvoorbeeld buttons met logo, weten de mensen altijd met wie ze praten. Heb je een vaste stand? Dan is een beachvlag een goed idee. Lekker hoog en dus extra opvallend. En met lekker koffie uit een bedrukte koffiebeker win je ongetwijfeld ook de sympathie van de kiezer!

Drukwerk om uit te delen

Blijf jij in het geheugen van de kiezer? Zorg dat je iets fysieks meegeeft! Een flyer voor een korte samenvatting van je belangrijkste punten. Of wil je via een brochure je punten uitgebreid toelichten? De good old visitekaartjes zorgen er in ieder geval voor dat je zichtbaar blijft. Gemakkelijk weggestoken in jaszak of portemonnee, komt deze later gegarandeerd weer tevoorschijn.