Festival drukwerk

Geef jezelf een podium

Al het drukwerk voor jouw festival

Wat de sfeer van een festival bepaald? Voor een groot gedeelte is dat de aankleding. Met festival drukwerk kun je op een eenvoudige en doeltreffende manier een thema aan jouw festival hangen. Van de aankondiging ver van te voren tot het evenement zelf: bij Flyerzone vind je al het festival drukwerk dat je nodig hebt voor een geslaagd festival!

Festival groots aankondigen

Naast dat je natuurlijk de nodige online kanalen gebruikt, mag het offline aankondigen niet ontbreken. De offline aankondiging blijft vaak toch beter hangen dan een online boodschap waar snel aan voorbij gescrold wordt. Een poster of een spandoek laat je voor een langere tijd hangen. Kies een strategische plek op waar veel van jouw doelgroep komt. Succes gegarandeerd. Als je ook nog eens flyers neerlegt op een paar drukbezochte plekken, dan ben je verzekerd van maximale aandacht.

De aankleding van het festivalterein

De bezoekers laat je al in de stemming komen vóór ze ook maar een voet op het officiele terrein hebben gezet. Wat dacht je van bouwhekspandoeken of dranghekspandoeken? Een eenvoudig manier om de ‘huisstijl’ van het festival direct duidelijk te maken. Bij de kassa/controle mogen de entreekaarten, de polsbandjes én de programmaboekjes niet ontbreken. De podia zelf bekleed je eenvoudig met de spandoeken. Met welkomstborden en waarschuwingsborden zorg je voor een goede informatievoorziening. Toiletten, EHBO, bewegwijzering, eten/drinken: je wijst er alles mee aan!

Een festival zonder vrijwilligers, dat is ondenkbaar. Laat ze professioneel voor de dag komen én herkenbaar zijn met speciale shirts. Of sweaters, dat ligt aan het weer tijdens het festival ;-). De beveiligingsmensen en parkeerhulpen kun je extra laten opvallen met veiligheidshesjes.