EK drukwerk

Samen gaan we naar de overwinning. Dowload hier je EK speelschema om alles actief bij te houden!
- Download EK speelschema 2024 Flyerzone stijl »
- Download neutraal EK speelschema 2024 (versie 1 Wit) » (versie 2 Oranje) » (versie 3 Oranje) »

Met z'n allen naar de eindzege

Het EK voetbal komt er weer aan! Dit komt dit jaar gepaard met de mooie zomermaanden. De mensen kunnen weer gezamenlijk het oranje elftal kijken en zien hoe Nederland de wedstrijden domineert. Juichen jullie mee? Flyerzone in ieder geval wel!

In het café of thuis?

Omdat de zomer ook om de hoek is, is het terras en café de plek om naar het voetbal te kijken! Bereid je daarom goed voor met het drukwerk van Flyerzone. Het is namelijk belangrijk om een goede sfeer vanaf het begin te hebben. Bedruk daarom je eigen bierviltjes of mooie biertrays. Hierdoor zit iedereen goed in de sfeer tijdens een mooi potje voetbal. Of wil je scherp blijven en ga je voor koffie uit koffiebeker met eigen bedrukking? Bij Flyerzone geven we je een ruime keuze!

All-in met aankleding

Om helemaal all-in te gaan, kun je spandoeken en vlaggen laten bedrukken. Het mooie logo van het oranje elftal of een leuke slogan om mee te nemen naar de wedstrijd! Wedden dat iedereen direct in de stemming komt? Ook kun je je eigen kleding laten bedrukken en borduren! Kleed je om in een onvergetelijke sfeer en laat mensen versteld staan van jouw support outfit. Bekijk het allemaal op Flyerzone!