Ansichtkaarten maken bij Flyerzone

De hoogste kwaliteit ansichtkaarten maken bij Nederland

Ben je op zoek naar ansichtkaarten die je met je eigen bestanden in hoge kwaliteit kunt laten maken? Dan ben je bij Flyerzone aan het juiste adres. Ansichtkaarten zijn een goed middel om aan promotie te doen. Daarom biedt Flyerzone veel variatie aan als het gaat om het drukken van ansichtkaarten. Perfect voor een mailing met een persoonlijk tintje, ideaal als promotioneel drukwerk voor op beurzen en zo kunnen we nog honderd-en-één toepassingen bedenken.

Ansichtkaarten maken wij bij Flyerzone standaard in de hoogste kwaliteit. Je kan de ansichtkaarten offset en digitaal laten drukken. Flyerzone biedt een groot aantal mogelijkheden als het gaat om de keuze van ansichtkaarten. Zo is offset drukwerk mogelijk vanaf 1.000 stuks. Is een oplage van 1.000 stuks te groot? Kies er dan voor om de ansichtkaarten digitaal te drukken. Ansichtkaarten digitaal drukken is mogelijk vanaf vanaf 10 stuks en deze worden altijd binnen 3-4 werkdagen verzonden.

Ansichtkaarten digitaal maken

Wil je 250 of minder ansichtkaarten bestellen? Dan kan je kiezen voor ansichtkaarten digitaal drukwerk. Digitaal drukwerk van Flyerzone is nauwelijks te onderscheiden van offset drukwerk.

Daarnaast heb je bij digitaal drukwerk ook de keuze tussen ansichtkaarten met of zonder extra afwerking als UV lak of mat laminaat. UV lak zorgt voor de mooie glans van je ansichtkaarten. Ansichtkaarten zijn al digitaal te drukken vanaf € 25,-.

Ansichtkaarten offset maken

Ansichtkaarten zijn offset te maken vanaf 1.000 stuks. Voor het offset drukken van ansichtkaarten gebruikt Flyerzone Online Media de meest geavanceerde persen, waardoor de ansichtkaarten in zeer hoge kwaliteit worden gedrukt. De ansichtkaarten zijn offset te drukken als ansichtkaarten met of zonder UV lak. De UV-lak zorgt voor de transparante glimmende laag op de ansichtkaarten. Ansichtkaarten zijn offset eveneens al te drukken vanaf € 48,-.

Ansichtkaarten in verschillende formaten

Bij Flyerzone heb je keus uit een groot aantal soorten en maten ansichtkaarten, waarop jij je ontwerp kunt laten drukken. Zo heb je de keuze uit o.a. de volgende formaten: A4, A5, A6, en nog veel meer maten. Gevouwen ansichtkaarten bestellen? Kijk dan bij onze gevouwen wenskaarten.

Andere producten

Bekijk voor meer producten van Flyerzone ook de onderstaande pagina's:

Wacht geen moment en bestel je ansichtkaarten nu!

Heb zo snel mogelijk je eigen ansichtkaarten in huis met de beste kwaliteit van Nederland! Bestel je ansichtkaarten nu bij Flyerzone!


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.