Kies het kleur elastiekje:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkoop mondkapjes drukken

Als je dan toch een mondkapje gaat dragen, dan kun je er maar beter iets origineels van maken! Leuker dan de standaard mondkapjes zijn de mondkapjes van Flyerzone met je eigen bedrukking. Of het nu voor een bedrijf is of voor jezelf, je bepaald zelf wat er op het mondkapje gedrukt wordt. Op zoek naar meer producten voor een veilige (werk)omgeving? Kijk bij ons houd afstand drukwerk.

Let op: bij Flyerzone zijn alleen niet-medische mondkapjes zonder CE-keurmerk te bestellen.

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Goedkoop mondmaskers drukken

Tijdens het praten of als je bijvoorbeeld moet hoesten of niezen verspreid je hele kleine speekseldruppeltjes, waarin virusdeeltjes kunnen zitten. Met het dragen van een mondkapje verklein je de kans dat de kleine druppeltjes in contact kunnen komen met mensen om je heen. Het uitneembare filter zorgt daarbij nog voor extra bescherming. De druppeltjes worden grotendeels door het mondkapje en de filter opgevangen. En met een bedrijfsnaam of een logo maak je ook nog eens extra reclame. Twee vliegen in één klap dus!

Mondkapjes bedrukken

Onze mondkapjes worden gemaakt van wit DecoTex GSF dat voor 100% uit polyester bestaat. De bedrukte mondkapjes kunnen eenvoudig gewassen worden op een temperatuur van maximaal 60 graden en zijn op die manier herbruikbaar. Door het hergebruik zijn de stoffen mondkapjes een stuk duurzamer dan de wegwerpmondkapjes.

Gratis worden per mondkapje twee uitwasbare filters meegeleverd. De filters, gemaakt van een non-woven materiaal dat voor 100% uit polyester bestaat, zorgen voor een nog betere en efficiëntere filtering. Het filtermateriaal wordt beoordeeld als categorie 1 (efficiëncy 90%). Net als het mondkapje zelf kun je het filter ook uitwassen op 60 graden en weer opnieuw gebruiken.

Bedrukte mondkapjes gebruiken

Doordat veel mensen nog niet gewend zijn aan het dragen van mondkapjes, hier een korte instructie hoe je een mondkapje veilig opzet.

  • Was van tevoren je handen minimaal 30 seconden
  • Pak de uiteinden van de lussen van het mondkapje
  • Plaats het mondkapje tegen je mond en trek de lusjes achter je oren
  • Trek het mondkapje goed over je neus en onder je kin
  • Probeer het mondkapje zo min mogelijk aan te raken

Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.