Houd afstand drukwerk

Samen tegen het virus

Veilig de deur uit? Met het houd afstand drukwerk wijs je jouw klanten of gasten op een eenvoudige manier op de maatregelen. Dat kan met één van de standaard templates die je kunt downloaden. Maar je kunt er ook je eigen huisstijl voor gebruiken. Zo zorg je toch voor extra herkenbaarheid en dat geeft jouw klant/gasten ook weer een beter gevoel!

Download gratis templates

Wil je een kant-en-klaar ontwerp gebruiken om te laten drukken? Klik hieronder op het gewenste product om onze templates te downloaden. Ook hebben we voor de standaard A-formaten ontwerpen gemaakt. Deze zijn te gebruiken voor bijvoorbeeld flyers.

Op zoek naar een ontwerp voor een ander product? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag!


De overheid heeft een aantal ontwerpen van posters op A4-formaat beschikbaar gesteld die je hieronder gratis kan downloaden.

Naam poster
Hygiëne: wat moet je doen? Download
Klachten: wat mag wel en niet? Download
Update maatregelen tegen coronavirus Download
Stop de verspreiding van het coronavirus (kort) Download
Stop de verspreiding van het coronavirus (alle maatregelen) Download
Voorzorgsmaatregelen winkels Download
Maatregelen tegen verspreiding coronavirus voor laaggeletterden Download
Welke informatie vind je waar en wie kun je daarvoor bellen? Download

Kijk op de website van de Rijksoverheid voor meer informatie.

Houd afstand drukwerk

Er zijn verschillende soorten houd afstand drukwerk waarmee jij gasten en/of klanten kunt informeren. Dat begint buiten al. Denk bijvoorbeeld aan posters bij de ingang of zelfs al op de stoep in een stoepbord. De posters in het stoepbord kun je eenvoudig verwisselen, dus ook goed in te zetten voor andere doeleinden.

Met de plafondhangers, de vloerstickers en rollup banners wijs je de klanten binnen eenvoudig op de maatregelen. Het afstand houden en looprichtingen aangeven wordt op die manier een stuk duidelijker en overzichtelijker. Zo houd je jezelf, je collega’s/werknemers én je klanten veilig. Dat is wel een zo prettige idee.

Kleding bedrukken

Wil je een bepaalde boodschap uitdragen? Dan is er bijna geen betere manier om dit te doen dan kleding. T-shirts, hoodies, polo's: je laat het allemaal eenvoudig bedrukken. Met de verschillende druklocaties kun je de boodschap eenvoudig combineren met bijvoorbeeld een logo of slogan.

En wil je zeker weten dat je opvalt? Dan zijn er nog de veiligheidshesjes. Voor binnen, maar ook ideaal buiten voor bijvoorbeeld verkeersregelaars.