Kies een spatscherm:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het plaatmateriaal:

Kies het soort plaatmateriaal dat u wilt gebruiken.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkoop spatscherm bestellen

Een baliescherm van plexiglas beperkt het directe contact tussen klant en ondernemer op een eenvoudige maar effectieve manier. Hierdoor wordt de kans op besmetting een stuk kleiner. Het scherm is glashelder, dus je kunt elkaar probleemloos blijven zien door het kuchscherm heen. Om het besmettingsrisico verder te verkleinen, kijk bij ons houd afstand drukwerk.

Afscheidingswand plexiglas

Het formaat, 100 x 75 centimeter, is te gebruiken voor eigenlijk alle soorten kassa’s en balies. Naast het scherm zelf, sturen wij 2 handige driehoek-vormige staanders mee. Schuif de staanders in het scherm en het scherm blijft zo staan. Je kunt het anti-virus scherm dus direct in gebruik nemen. Wel zo handig!

Plexiglas spatwand

Voor de spatwand gebruiken wij 5 mm dik plexiglas, dat glashelder is. Doordat je probleemloos door het plexiglas kunt kijken, behoud je het contact met degene die aan de andere kant van de kassa of balie staat. Op deze manier blijft het persoonlijke contact aanwezig. Door het formaat van 100 x 75 cm is de scheidingswand eenvoudig te verplaatsen of op te bergen. Maak schoon met een doekje en eventueel (desinfecterende) zeep en het hoestscherm is weer klaar voor gebruik.