Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Behangstrook met eigen ontwerp

Zijn de muren in de babykamer nog saai? Wil je de muren in jouw kantoor net dat beetje extra geven? Met een behangstrook, bedrukt met je eigen ontwerp, maak je jouw ruimtes helemaal af. Een sierrand met bloemen, een zelfbedacht patroon of een reeks foto’s: jij bepaalt wat er op de behangrand gedrukt wordt! Wij zorgen ervoor dat jouw ontwerp op hoogwaardig Walltex behang gedrukt wordt.

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Sierrand maken

Flyerzone drukt jouw behangrand op stevig Walltex behang. Dit behang heeft een gladde en dichte structuur waardoor jouw ontwerp optimaal naar voren komt. Naast het aanleveren van jouw eigen ontwerp bepaal jij zelf hoe groot de behangstrook wordt. Een volledige wand voorzien van een behangstrook of alleen een klein gedeelte? Wij drukken het behang in één stuk, tot een maximale lengte van wel 10 meter. Goed om te weten: het behang heeft een B1-certificaat en is dus brandvertragend.

Behangrand plakken

Je wilt jouw behangstrook natuurlijk zo mooi mogelijk op de muur bevestigen. Wij hebben een aantal tips voor je opgesteld om het bevestigen makkelijk te maken! Flyerzone is alleen verantwoordelijk voor het behang zelf, niet voor het eindresultaat op de muur.

  • Zorg ervoor dat de muur goed schoon en droog is. Om te controleren of jouw muur voorzien moet worden van een voorlijm, kun je een natte spons tegen de muur drukken. Loopt het water van de muur? Dan heb je geen voorlijm nodig. Trekt het water in de muur? Gebruik dan een voorlijm voor een goede hechting.
  • Heb je de gewenste locatie van de behangstrook bepaalt? Smeer deze plek in met de juiste behanglijm. Om het nog gemakkelijker te maken om te strook de plakken, kun je met potlood de locatie aangeven.
  • Plaats de behangrand op de muur.
  • De overtollige lijm kun je simpelweg verwijderen met een licht vochtige spons of doek.
  • De lijm heeft nu even de tijd nodig om te drogen. Jij kunt alvast een stap naar achter doen en genieten van het eindresultaat!